Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (3.63 secunde)
Dosar penal pentru inselaciune dupa avalansa din Tranfagarasan. Cabana nu ar fi oferit toate informatiile turistilor
La randul lor, politistii i-au suspendat permisul soferului si i-au intocmit un dosar penal pentru ultraj. ... In plus, politistii de la Sectia 3 il acuza pe Ovidiu Stanga ca i-a injurat si amenintat, fapt pentru care au intocmit pe numele lui un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ultraj.
Bunurile au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Un tanar din municipiul Bailesti, judetul Dolj, s-a ales cu dosar penal dupa ce a lovit un concetatean cu pumnii si picioarele.
Mituitorul era un oradean pe care l-a prins baut si fara permis la volanul unui tractor neinmatriculat, si care i-a oferit 1.000 lei sa nu-i faca dosar penal.
Este pentru prima data in istoria Statelor Unite cand un fost presedinte va fi inculpat penal. Acuzatiile vizeaza platile facute unei vedete de filme pentru adulti, pentru a musamaliza relatia extraconjugala pe care Trump a avut-o cu aceasta.
Marele Juriu al Tribunalului Penal din Manhattan a votat si decis inculparea penala a fostului presedinte al SUA, Donald Trump, in "cazul Stormy Daniels". ... Trump mai este anchetat penal in alte dosare:
Modificarile la Codul Penal au trecut cu 191 "voturi" pentru, 55 "contra", 12 abtineri. Modificarile la Codul de Procedura Penala, care permit ca interceptarile realizate de serviciile secrete sa fie utilizate ca probe in procesele penale, au trecut cu 168 de voturi "pentru", 75 "contra", 20 abtineri.
Modificarile la Codul Penal au trecut 191 voturi pentru, 55 contra, 12 abtineri. Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a dezbatut acest subiect la Aleph News.
Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este urmarita penal de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1, pentru infractiunea de favorizarea unor persoane.
Fiul de milionar prins cu 45 de lingouri de aur si cu peste 400 de mii de euro in masina pe care o conducea beat si sub influenta drogurilor s-a ales cu dosar penal pentru spalare de bani si i-a fost confiscata averea din portbagaj.
Un prim caz s-a petrecut intr-o noapte, la o data neprecizata din 1989, in apropiere de Aktash, regiunea Altai, la granita ruso-chineza. ... Un alt caz straniu s-a petrecut, tot la o data neprecizata din 1989, la Riabinsk, regiunea Iaroslavl.
In acest timp, el a inregistrat sute de noi rapoarte de caz OZN. ... Un prim caz. ... Un al doilea caz s-a petrecut in apropiere de Pittsburg, Kansas, la sfarsitul lunii iulie sau la inceputul lunii august 1975.
In acest caz, este important sa tinem minte si sa informam medicul in care parte, initial, a aparut voalul, deoarece, in timp, el poate creste si ocupa intreg cimpul vizual. ... Numaidecit adresati-va la medic in caz ca ati observat:
Mandatul primarului poate fi prelungit, prin lege organica, in caz de razboi, calamitate naturala, dezastru sau sinistru deosebit de grav.
In acest caz dobanda anuala efectiva este de 18,35%, tot la Raiffeisen Bank. ... In acest caz, creditul ar fi fost contractat la Banca Carpatica. ... In acest caz a fost luata in calcul cea mai mare DAE.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. ... "Politia pensiilor" a inceput si in Craiova verificarea pensionarilor pe motive de invaliditate, adica pe caz de boala.
Mentionam ca, in cazul in care familiile victimelor vor avea pretentii la despagubiri morale acestea vor fi platite de compania de asigurari unde Serban Huidu avea RCA, in acest caz Astra.
Gutuia este foarte bogata in vitamina C In caz de anemie si pentru fortificarea organismului este recomandata tinctura de gutui.
google-analytics.com